.Άσφαιρος χωρίς Μήτρογλου ο Ολυμπιακός...

Μήτρογλου ήταν και πάει για τον Ολυμπιακό και στο λιμάνι θα πρέπει άμεσα να βρουν αντικαταστάτη που να βάζει τη μπάλα στα δίχτυα με την ίδια ευκολία, αν δεν θέλουν να μπουν σε περιπέτειες, σαν κι αυτή που τους έχει βάλει ο Ατρόμητος. 

Οι Περιστεριώτες έπαιξαν στα ίσα τους «ερυθρόλευκους» στο «Γ. Καραϊσκάκης», είχαν κι αυτοί τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν και πλέον περιμένουν στην έδρα τους σε δυο εβδομάδες τους Πειραιώτες για να παίξουν ως ίσος προς ίσο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μπορεί, λοιπόν, ο Ολυμπιακός να έφτιαξε πάρα πολλές φάσεις, να πίεσε πάρα πολύ σε κάποιες στιγμές τον εξαιρετικά στημένο Ατρόμητο, όμως κανείς από τους παίκτες που έπαιξαν από τη μέση και μπροστά, ούτε καν ο Σαβιόλα, δεν είχε το «δολοφονικό» ένστικτο του Μήτρογλου, για το οποίο άλλωστε η Φούλαμ «σκάει» τα 15 εκατ. ευρώ έτσι ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της, για να σκοράρει και να δώσει προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του Μίτσελ. 

Την ίδια ώρα, σε κάποιες από τις εξαιρετικά επικίνδυνες αντεπιθέσεις του, ο Ατρόμητος θα μπορούσε να είχε σκοράρει με τους Παπαδόπουλο και Ιγκλέσιας και να έχει γίνει «αφεντικό» για την πρόκριση!

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.