.«Είμαστε στην επανεκκίνηση της οικονομίας»

«Είμαστε πλέον στη φάση της επανεκκίνησης της πραγματικής οικονομίας. Θα γυρίσει ο τροχός και αυτό θα μας οδηγήσει συντομότερα στην έξοδο από το μνημόνιο. Και αυτό το πετυχαίνουμε χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού», υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντησή του με το πρόεδρο της ευρωπαϊκής τράπεζας επενδύσεων Βέρνερ Χόγιερ. 

Στη συνάντηση τέθηκε επί τάπητος η άμεση ενίσχυση των δημιουργικών και εξωστρεφών ελληνικών επιχειρήσεων από την Ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων. 

Μήνυμα προς τους ηγέτες της Ευρώπης πως η ελληνική κοινωνία «έχει εξαντληθεί», έχοντας «χτυπηθεί βαριά από παρατεταμένη οικονομική ύφεση», έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη διάσκεψη της ΕΕ, για την αντιμετώπιση της νεανικής ανεργίας, στο Παρίσι. 

«Χρειάζεται και από εμάς πρωτοβουλία για την προώθηση προγραμμάτων για την απασχόληση των νέων και όχι μια πολιτική με επίκεντρο τις συντάξεις», τόνισε μιλώντας στον Αθήνα 984 και τον Τάκη Καμπύλη, ο Χρήστος Ιωάννου οικονομολόγος, επιστημονικός σύμβουλος του ΟΜΕΔ.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.