.Πυρά Βενιζέλου κατά των στελεχών της τρόικας

«Η χώρα αδικείται από την συζήτηση που έχει ανοίξει για την οικονομική διαπραγμάτευση, η οποία υποτιμά τις θυσίες του ελληνικού λαού ενώ κάνει πως αγνοεί τα δημοσιονομικά επιτεύγματα», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος με αφορμή την ενημέρωση των μελών των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών της Βουλής για τις προτεραιότητες της Ελλάδας ενόψει της ανάληψης της Ευρωπαϊκής προεδρίας από την 1η Ιανουαρίου 2014.

«Εμείς δεν ζητάμε πολιτική διαπραγμάτευση αλλά έγκυρους πολιτικούς συνομιλητές για να κάνουμε μια οικονομική διαπραγμάτευση, που να καταλαβαίνουν τα πραγματικά δεδομένα και την δυναμική των αριθμών», πρόσθεσε.

Ο κ.Βενιζέλος, είχε νωρίτερα το απόγευμα συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Βέρνερ Χόγιερ και αμέσως μετά, σε δηλώσεις του, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία εξόδου από το μνημόνιο.

«Eίμαστε πλέον στη φάση της επανεκκίνησης της πραγματικής οικονομίας, τώρα βγαίνουμε πραγματικά από την κρίση, αρχίζουμε να βγαίνουμε. Θα γυρίσει ο τροχός και αυτό θα μας οδηγήσει όσο γίνεται συντομότερα στην έξοδο από το Μνημόνιο. 

Πρέπει να γίνουμε μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα ξανά. Και το πετυχαίνουμε αυτό χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού», δήλωσε ο κ.Βενιζέλος.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.