.Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση από τον Α. Τσίπρα

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι ο μόνος δρόμος που έχει μείνει στην κυβέρνηση είναι ο δρόμος του εξευτελισμού.

«Το μεγάλο επιχείρημα του κυρίου Σαμαρά είναι ότι αν δεν τον λυπηθούν οι δανειστές θα έχουν να κάνουν με τον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Τσίπρας, ο οποίος επιτέθηκε κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για τις τοποθετήσεις τους ότι δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα.

«Οι δανειστές δεν μπορούν να πάρουν στα σοβαρά τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, αφού όπου σταθεί και όπου βρεθεί ομνύει στο μνημόνιο» ανέφερε ο κ.Τσίπρας.

«Έχουμε μία κυβέρνηση που αρχίζει και τελειώνει με την πλήρη και τυφλή υποταγή στα μνημόνια», τόνισε ο κ.Τσίπρας, ο οποίος την κατηγόρησε ότι «σπέρνει προπαγάνδα ότι δεν γίνεται αλλιώς, ότι όλα όσα συμβαίνουν είναι φυσικός νόμος και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο».

«Στο βάθος της σκέψης τους και της προπαγάνδας τους μία είναι η βασική τους επιδίωξη: ότι κανένας δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα ότι ακόμα και αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ τα ίδια θα κάνει» είπε ο κ.Τσίπρας, ο οποίος τόνισε: «Δεν εκπροσωπούν τίποτα άλλο από μια καταστροφική πολιτική την οποία προσπαθούν να επιβάλλουν με καταστολή,  προπαγάνδα και κάθε είδους ψέματα».

Ο κ.Τσίπρας αναφέρθηκε και στην «ανιστόρητη και ανυπόστατη» θεωρία των δύο άκρων, χαρακτηρίζοντας «τουλάχιστον αστεία την προσπάθεια ταύτισης της δύναμης της ελπίδας με το μαύρο του φασισμού» ενώ υποστήριξε: «Είμαστε μία ανάσα από την αλλαγή, μία ανάσα από τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η μοναδική ελπίδα της συντριπτικής μερίδας του λαού μας»,

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στο νέο φόρο στα ακίνητα, έκανε λόγο για δήμευση της περιουσίας των πολιτών.
Σημειώνεται πως για το θέμα αυτό ο κ.Τσίπιρας κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό.

Στην ερώτηση του ο κ.Τσίπρας κάνει λόγο «για μια νέα επιχείρηση κλοπής εισοδήματος και δήμευσης της περιουσίας των πολιτών», επιτίθεται κατά του υπ.Οικονομικών, τονίζοντας ότι «ξεπέρασε κάθε νοσηρή φαντασία με τις προτάσεις φορολόγησης των αγροτεμαχίων και των χέρσων χωραφιών» 

και υπογραμμίζει ότι στο επίκεντρο της πολιτικής της κυβέρνησης ουδέποτε βρέθηκαν «η διαφθορά, η φορολογική ασυλία του μεγάλου πλούτου και των εξωχώριων εταιρειών, οι ενδοομιλικές συναλλαγές και η φοροαποφυγή και φοροδιαφυγή των εγχώριων ελίτ».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.