.«Αβάσιμη και επικίνδυνη η πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή»

Έωλη πολιτικά και νομικά, αβάσιμη αλλά και επικίνδυνη χαρακτήρισε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την ΕΡΤ, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης .

Παράλληλα κατηγόρησε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι ηθικοί αυτουργοί για την κατάληψη του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, σημειώνοντας ότι θέλουν το κόκκινο, που είναι το αίμα.

Αντικρούοντας τα επιχειρήματα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης περί αντισυνταγματικότητας σε ότι αφορά το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο κ. Σταμάτης υποστήριξε ότι τα αρμόδια δικαστήρια έχουν αποφανθεί ότι και σύννομη είναι η απόφαση της κυβέρνησης και συνταγματικά ορθή, και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κρύβει την αλήθεια αυτή.

«Το ΣτΕ, είτε δια του προέδρου του είτε δια του τμήματος αναστολών ξεκαθάρισε και το θέμα της συνταγματικότητας και το θέμα της νομιμότητας και η μόνη επισήμανσή τους ήταν για την άμεση επαναλειτουργία της Δημόσιας Τηλεόρασης», σημείωσε ο κ. Σταμάτης.

Στο σημείο αυτό, επιτέθηκε τόσο «σε αυτούς που έχουν καταλάβει το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, μιας κρατικής περιουσίας» όπως είπε, «και εμποδίζουν το κράτος να προχωρήσει στην αναδιάρθρωση του νέου φορέα», όσο και σε αυτούς που τους εξωθούν σε τέτοιες ενέργειες.

«Αν έπρεπε να γίνει πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή είναι για να διερευνηθεί η παράνομη ενέργεια των καταλήψεων και των ηθικών αυτουργών τους, που είστε εσείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Και πρόσθεσε:

«Υπολογίζατε ότι η κυβέρνηση θα έπεφτε στη δική σας παγίδα. Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη. Δεχόμαστε το μαύρο. Είναι δική μας επιλογή γιατί εσείς θέλατε το κόκκινο, το αίμα για να μπορέστε να επικαλεστείτε ότι η κυβέρνηση είναι αυταρχική και εισβάλει, που; Στην κρατική περιουσία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σταμάτης.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.