.Ευ. Βενιζέλος: «Η ψήφος των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ διασφαλίζει τη σταθερότητα»

«Αυτό που λέγαμε ρητορικά ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο εγγυητής της πολιτικής σταθερότητας αποδείχτηκε στην πράξη με τον πιο καθαρό και προφανή τρόπο. Το ΠΑΣΟΚ λειτούργησε ως ο πυλώνας της χώρας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σχετικά με τη συγκρότηση της δικομματικής κυβέρνησης, μιλώντας στη συνεδρίαση της ΚΟ του κινήματος.

Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση έχει μπροστά της άλλα τρία χρόνια», ότι «δεν θα γίνει κανένα παιχνίδι πρόωρων εκλογών, ούτε από τη ΝΔ ούτε από το ΠΑΣΟΚ» και τόνισε πως «αυτό είναι δέσμευση» και ότι «δεν υπάρχουν εκατέρωθεν απειλές».

Επιπλέον τόνισε  πως το Κίνημα συνεργάζεται με τη ΝΔ, «τον παραδοσιακό πολιτικό αντίπαλό μας», «για λόγους εθνικής ανάγκης και ευθύνης». «Απαντώντας» ουσιαστικά στις σχετικές αναφορές του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου «κορυφαία προσωπικότητα», υπενθύμισε ότι είχε «σταθεί αυτόκλητα δίπλα του το 1989, όταν τον εγκατέλειπαν πολλοί» και πως η δεκαετία του '80 ήταν τομή στην περίοδο της Μεταπολίτευσης.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.