.Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


To κτίριο της δημόσιας αιγυπτιακής τηλεόρασης στο κέντρο του Καΐρου κατέλαβε ο στρατός της χώρας, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το τελεσίγραφο που έθεσαν οι στρατιωτικοί στον πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι για να παραιτηθεί. 
Πηγές...
των δυνάμεων ασφαλείας έκαναν γνωστό πως στρατιώτες με θωρακισμένα οχήματα έχουν αναλάβει την ασφάλεια των στούντιο της κρατικής τηλεόρασης στο κέντρο του Καΐρου και το προσωπικό που δεν εργάζεται σε ζωντανές εκπομπές έχει εγκαταλείψει το κτίριο.

Λίγο πριν, στρατιωτική πηγή είχε δηλώσει ότι ο αιγυπτιακός στρατός θα δώσει στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση μετά την εκπνοή του τελεσιγράφου, υπογραμμίζοντας πάντως ότι η δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης δεν έχει οριστεί να γίνει κάποια συγκεκριμένη ώρα.

Ο στρατός έδωσε τη Δευτέρα 48 ώρες στον αρχηγό του κράτους για να «ικανοποιήσει τις διεκδικήσεις του λαού» που διαδηλώνει από την Κυριακή μαζικά ζητώντας την παραίτησή του. Διαφορετικά θα του επιβληθεί ένας «οδικός χάρτης» που θα έχει συνταχθεί από τους στρατιωτικούς.

Εκπρόσωπος του Μόρσι, πάντως, δήλωσε πως ο πρόεδρος πιστεύει ότι είναι καλύτερα να πεθάνει «όρθιος σαν ένα δένδρο», υπερασπιζόμενος την εκλογική νομιμότητά του, παρά να μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που κατέστρεψε τις ελπίδες των Αιγυπτίων για δημοκρατία.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.