.Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση του νομοσχεδίου για τη ΝΕΡΙΤ

Ξεκίνησε σήμερα παρουσία του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη και του υφυπουργού Δημόσιας Τηλεόρασης Παντελή Καψή, στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τη ΝΕΡΙΤ.

Η συζήτηση του νομοσχεδίου θα γίνει με την κανονική διαδικασία, ενώ ύστερα από ψηφοφορία εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία να έχει ολοκληρωθεί την ερχόμενη Πέμπτη και σε δεύτερη ανάγνωση. 

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκαν και οι φορείς που θα κληθούν αύριο το πρωί να εκφράσουν τις απόψεις τους επί του νομοσχεδίου.

Έτσι, αύριο στις 12 το μεσημέρι, θα τοποθετηθούν εκπρόσωποι από ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΠΟΣΠΕΡΤ Ένωση Τεχνικών Κινηματογράφου ΜΜΕ, ΠΟΘΑ καθώς και ο καθηγητής Νίκος Αλεβιζάτος που είναι ένας εκ των συντακτών του σχετικού νομοσχεδίου.

Ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντ. Καψής, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, δήλωσε νωρίτερα στον ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84», ότι «θα  προσπαθήσουμε να δώσουμε τελικές απαντήσεις, αν και τις έχουμε δώσει πάρα πολλές φορές» δείχνοντας ότι, πλέον, έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια συζητήσεων με τους εργαζομένους.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.