.Καταδίκη της επίθεσης κατά του δημάρχου Αθηναίων

Προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου. Η κ. Φάκου ζήτησε να διενεργηθεί έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί αδικήματα, όπως αυτό της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και να εντοπισθούν οι δράστες.

Νωρίτερα, σε εκαταδίκη της επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη προχώρησαν άμεσα τόσο ο υπ. Εσωτερικών κ. Γ. Μιχελάκης, όσο και η ΚΕΔΕ, ζητώντας συγχρόνως οι υπαίτιοι να οδηγηθούν άμεσα ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ο δήμος Αθηναίων, από την πλευρά του, καταγγέλλει ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεση την ΠΟΕ-ΟΤΑ και τον πρόεδρό της κ. Θ. Μπαλασόπουλο.

Από την πλευρά του, ο δήμος Αθηναίων σε δριμεία ανακοίνωση σημειώνει ότι η σωματική επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων, κατά την έξοδό του από τη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ, «αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη για τους επικίνδυνους δρόμους, στους οποίους οδηγεί η συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση». 

Σημειώνεται ότι ο κ. Καμίνης αποτέλεσε αντικείμενο λεκτικών επιθέσεων και οργής των εργαζομένων ήδη κατά τη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ. Στη συνέχεια, κατά την αποχώρησή του, προπηλακίσθηκε από παρισταμένους έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΕ και προκλήθηκαν φθορές στο αυτοκίνητό του. 

«Απόλυτα καταδικαστέα, απαράδεκτη, επιζήμια και φασιστική για τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» χαρακτηρίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ την επίθεση εναντίον του δημάρχου Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη.

Επίσης, έντονα καταδίκασε το ΠΑΣΟΚ την επίθεση που δέχθηκε απόψε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, με  ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.