.Με αμοιβαία εγκώμια η παράδοση-παραλαβή στο υπουργείο Εξωτερικών

Από το "τρίτο κατά σειρά προκεχωρημένο φυλάκιο υπεράσπισης της εθνικής κυριαρχίας" - όπως χαρακτήρισε το υπουργείο Εξωτερικών ο Ευ.Βενιζέλος, μετά δηλαδή από το υπουργείο Έθνικής Άμυνας και το υπουργείο Οικονομικών - ο νέος υπουργός Εξωτερικών αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του από τον προκάτοχό του υπογράμμισε τη βούληση προώθησης του Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης, που "βγάζει οριστικά την πατρίδα μας από την κρίση".

Λίγο πριν, αποχωρώντας από το υπουργείο Εξωτερικών ο Δημ. Αβραμόπουλος είχε επίσης τονίσει ότι στη διάρκεια της θητείας του "ανατάχθηκε η διεθνής εικόνα της χώρας" αλλά και καλλιεργήθηκε η αντίληψη της "θεσμικής διάρκειας στη συνέχεια του κράτους".

Απευθυνόμενος με ιδιαίτερη θέρμη στον κ. Δημ. Αβραμόπουλο, στην "εξαιρετική δουλειά που έκανε" και στην προοπτική της "στενής συνεργασίας" που θα έχουν ως καθ΄ύλην αρμόδιοι υπουργοί των δύο "πυλώνων" της εθνικής κυριαρχίας, ο κ.Βενιζέλος υπενθύμισε ότι τα δύο κόμματα επικαιροποιούν την προγραμματική συμφωνία της κυβερνητικής συνεργασίας, κατά τρόπο ώστε να υπάρχει "πλήρης συντονισμός σε καθημερινή βάση". 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.