.ΠΑΣΟΚ: Eπικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας των τριών κομμάτων


Το θέμα της επικαιροποίησης της προγραμματικής συμφωνίας των τριών κομμάτων επαναφέρει το ΠΑΣΟΚ, ενόψει της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών και αφού προηγήθηκε η συνάντηση των κκ Βενιζέλου και Κουβέλη. Παράλληλα, στην Ιπποκράτους περιμένουν τις θέσεις της κυβέρνησης για τα θέματα που θα συζητηθούν με την τρόικα.

Όπως αναφέρεται σε άτυπη ενημέρωση της Ιπποκράτους, «οι εξελίξεις στην Κύπρο, μας κάνουν όλους να είμαστε πιο προσεκτικοί και διορατικοί σε σχέση με τα θέματα που αφορούν τη χώρα μας και πιο ταχείς και αποτελεσματικοί στο εσωτερικό». 

Για αυτό, τονίζεται, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα το ζήτημα που έχει θέσει το ΠΑΣΟΚ, για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας της τρικομματικής κυβέρνησης, των κανόνων λειτουργίας που πρέπει να διέπουν τις σχέσεις των τριών εταίρων 

όπως επίσης και την ανάγκη συγκρότησης και ανάδειξης ενός Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης, που να απαντά στις ανάγκες της συγκυρίας. Κάτω από αυτό το πρίσμα οφείλει και η αντιπολίτευση να αναλάβει τις ευθύνες της και να συμβάλει στην προσπάθεια για εθνική συνεννόηση.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.