.Επέστρεψε στο Σύνταγμα ο σκύλος που «ενόχλησε» την τρόικα


Ο σκύλος Ρούμπι, ο οποίος είχε υποδεχθεί τα στελέχη της τρόικα, στις 3 Μαρτίου, με γαβγίσματα και κυνηγητό, επέστρεψε στην πλατεία Συντάγματος. 

Πριν από λίγες μέρες είχαμε γράψει πως ο συμπαθής σκύλος είχε εντοπιστεί από το προσωπικό του δήμου Αθηναίων καιμεταφέρθηκε στον καταυλισμό του δήμου στα Μέγαρα.

Ο σκύλος κρατήθηκε στο καταφύγιο αδέσποτων του δήμου Αθηναίων στα Μέγαρα για 15 ημέρες προκειμένου να γίνει παρακολούθηση για το αν είναι επιθετικός, καθώς είχε προηγηθεί καταγγελία από πολίτη για επίθεση σε βάρος του.

Ειδικότερα, στην καταγγελία αναφερόταν ότι ο σκύλος του επιτέθηκε όταν εκείνος καθόταν σε καφετέρια της πλατείας Συντάγματος και έτσι οι υπάλληλοι του δήμου άρχισαν να ψάχνουν τον εν λόγω σκύλο.

Μάλιστα, μετά το δημοσίευμα του newsbeast.gr, πολλοί είχαν ανησυχήσει για το αν ο Ρούμπι υποβληθεί σε ευθανασία. 

Ωστόσο σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων «ο συμπαθής τετράποδος βρέθηκε στο καταφύγιο του Δήμου Αθηναίων». Σύμφωνα με το νόμο για τα σκυλιά που δαγκώνουν προβλέπεται κτηνιατρική εξέταση και δεκαπενθήμερη παρακολούθηση από την ημέρα του συμβάντος και επανεξέταση. 

Ο Ρούμπι επανεξετάστηκε και δεν παρουσίασε επιθετική συμπεριφορά σε άλλα ζώα ή ανθρώπους. Έτσι, κυκλοφορεί και πάλι στα παλιά του λημέρια με τους παλιούς του φίλους.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.