.Στον εισαγγελέα το βίντεο με τις απειλές υποψήφιου βουλευτή της Χ.Α. κατά αλλοδαπών


Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, απέστειλε σήμερα το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής, το βίντεο χθεσινού ντοκιμαντέρ του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού Channel 4, στο οποίο εμφανίζεται υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής να απευθύνεται σε αλλοδαπούς, στην Ελλάδα, με απειλητικές φράσεις.
   
Το ντοκιμαντέρ έγινε προεκλογικά από Έλληνα κινηματογραφιστή και εμφανίζει τον υποψήφιο βουλευτή να βρίζει στον δρόμο αλλοδαπούς και να τους απειλεί με φράσεις όπως «είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τους φούρνους. 

Σαπούνια γιατί είναι και ωραίο», «Θα τα 'χουμε σαπούνια για τα αμάξια, σαπούνια να πούμε για τα πεζοδρόμια ...», «...κάνα λαμπατέρ να φτιάξουμε με το δέρμα τους...», «Τα δόντια να πάρουμε...».
   Για χρήση παρανόμως κτηθέντος τηλεοπτικού υλικού επικρίνει η Χρυσή Αυγή την ΕΛΑΣ. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος «η άνευ προηγουμένου μεθόδευση της παραπομπής του βίντεο με ειρωνική απάντηση στις ανυπόστατες κατηγορίες περί ρατσισμού που έλαβε χώρα σε καφενείο, στον Εισαγγελέα, μέσω της νεότευκτης υπηρεσίας της ΕΛΑΣ για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας, συνιστά συνέργεια σε κακούργημα». 

Αναφέρεται επίσης σε παράνομη χρήση «μιας προφορικής συνομιλίας μεταξύ τρίτων χωρίς τη ρητή συναίνεση των κρυφά βιντεοσκοπούμενων συνομιλητών, προκειμένου να ενοχοποιήσουν με την «πολυπόθητη» κατηγορία της «ρατσιστικής συμπεριφοράς» υποψήφιο του κόμματός μας».-

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.