.Διαδοχικές συναντήσεις του πρωθυπουργού με διεθνείς προσωπικότητες


Διαδοχικές συναντήσεις με διεθνείς προσωπικότητες έχει σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Αρχικά συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Antonio Lopez-Isturiz. 

Ο κ. Ιsturiz, σε δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση, μίλησε με θερμά λόγια για τον ρόλο και την προσφορά του 'Ελληνα πρωθυπουργού, ενώ αναφέρθηκε και στις θυσίες του ελληνικού λαού.

Ο κ. Σαμαράς, στη συνέχεια είδε τον Παγκόσμιο Πρόεδρο της Unilever, Paul Polman και τον πρόεδρο Ευρώπης της εταιρείας, Jan Zijderveld.
Ο πρόεδρος της εταιρείας επανεβέβαιωσε τη δέσμευση της Unilever σχετικά με την παραμονή και περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας της στην ελληνική αγορά.

Την πεποίθηση πως η Ελλάδα είναι στο σωστό δρόμο, εξέφρασε ο πρωθυπουργός. Απαντώντας στο σχόλιο του κ. Πόλμαν ότι η χώρα μας βρίσκεται στη σωστή πορεία, ο κ. Σαμαράς τόνισε πως «είμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά πρέπει να ξεπεράσουμε δυσκολίες και εμπόδια». 

Προσέθεσε πως «η κατάσταση είναι δύσκολη καθώς υπάρχουν καθημερινά προβλήματα», έθεσε όμως ως στόχο του την επίλυσή τους, δίνοντας προτεραιότητα «στη ρευστότητα για να ξεκλειδώσει η οικονομία».

Αυτή την ώρα συναντάται με τον αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών και Αειφόρου Ανάπτυξης του Βελγίου, Steven Vanackere.
 Στις 17:00 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ολλανδικού Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDA), Sybrand van Haersma Buma.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.