.Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει αναρχικός


Στον αναρχικό χώρο δήλωσε ότι ανήκει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 τόνισε ότι: «Οι χώροι αυτοί (όπως βίλα Αμαλία), που έχουν εγκαταλειφθεί, συνδέονται και με άλλα πράγματα, επίκαιρα στην κοινωνία μας, δράσεις όπως το εμπόριο χωρίς μεσάζοντες ή το ανταλλακτικό εμπόριο. Η κυβέρνηση θέλει να πατάσσει κάθε εστία αντίστασης». 

Πρόσθεσε ακόμη ότι: «Αυτοπροσδιορίζομαι στον αναρχικό χώρο». Επισήμανε επίσης: «Τι είναι ο αναρχικός; Ένας άμεσα δημοκράτης». Σχετικά με τα όσα έγιναν το 2008, στην περίοδο εκτεταμένων επεισοδίων με εμπρησμούς, είπε: «Δεν βλέπω κανέναν κόσμο έτοιμο να επαναστατήσει, είχαμε μια εξέγερση το 2008».
Η αντίδραση της ΝΔ

«Η σημερινή παραδοχή του βουλευτή Καστοριάς του Σύριζα, Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, στον ALPHA 989, ότι "ταυτίζεται με τη Βίλα Αμαλία", ότι ο ίδιος "αυτοπροσδιορίζεται στον αναρχικό χώρο", 


ότι το κάψιμο της Αθήνας από κουκουλοφόρους, το 2008, ήταν "εξέγερση και επανάσταση" και ότι η αναρχία "είναι η άμεση δημοκρατία" και ο αναρχικός "άμεσος δημοκράτης" εγείρει μείζον θέμα για τη δημοκρατική ομαλότητα» σχολίασε η ΝΔ, με ανακοίνωσή της, ζητώντας να τοποθετηθεί ο Αλ. Τσίπρας.

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

 Για "εμφυλιοπολεμικού κλίματος παραληρήματα" κατηγόρησε την ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ σε απαντητική ανακοίνωσή του.

Νέα δήλωση Διαμαντόπουλου

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β. Διαμαντόπουλος σε δήλωσή του διευκρινίζει ότι στηρίζει το πρόγραμμα και τις ιδέες της ριζοσπαστικής αριστεράς και τους μαζικούς και ειρηνικούς αγώνες του ελληνικού λαού για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. 

Προσθέτει επίσης ότι αυτοπροσδιορίζεται από αυτή την ιδιότητά του και μόνο και καταλήγει ότι «για μένα απολύτως συμβατές με αυτή την ιδιότητα είναι οι αξιακές αναφορές μου στην άμεση δημοκρατία και στους κοινωνικούς χώρους» 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.