.Ενεργοποίηση των στελεχών ζήτησε o Ευ. Βενιζέλος


«Ενθαρρυντική και ευοίωνη» χαρακτήρισε στη δευτερολογία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, τη σημερινή συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συντακτικού Συνεδρίου του Κινήματος. 

Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε ως κρισιμότερο στοιχείο τη συμμετοχή, που, όπως είπε, απέδειξε την ανθεκτικότητα του στελεχιακού δυναμικού και σημείωσε ότι από τις τοποθετήσεις φάνηκε «η διάθεση αντίστασης στο αδιέξοδο από το οποίο κινδυνεύει η κοινωνία, αλλά και στην αδικία που συντελείται εις βάρος της παράταξής μας» και ότι έχουν όλοι έντονη συνείδηση εθνικής και παραταξιακής ευθύνης. 

«Αποδείξατε ότι προχωράμε στο συνέδριο συντεταγμένα και οργανωμένα, χωρίς αμφιβολία και αμηχανία, χωρίς επιφυλάξεις για το εάν πρέπει να γίνει», σημείωσε. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι ο προσυνεδριακός διάλογος που ξεκίνησε επισήμως σήμερα πρέπει να είναι ουσιαστικός, χωρίς ίντριγκες, παραγοντισμούς και ξύλινο λόγο, αλλά επαφή με τον κόσμο, προτάσεις για το σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης. «Η παράταξη πρέπει να θωρακιστεί απέναντι στην ευτέλεια, την παραπολιτική», τόνισε. 

Επιπλέον, ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ χρωστούσε στην κοινωνία γιατί, όπως είπε, οργάνωσε την κοινωνία και την οικονομία σε βάσεις που δεν ήταν στέρεες και σημείωσε ότι «έχουμε την ευθύνη να καλύψουμε με πραγματικό υλικό τα κενά που είχαν τα θεμέλια της εθνικής μας υπόστασης». 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.