.Δεν είναι η Μαργαρίτα αλλά η Μαρία Παντελή στη λίστα Λαγκάρντ



Γκάφα ολκής ή εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων; Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, μητέρα του πρώην πρωθυπουργού ΔΕΝ βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ και μάλιστα με 500 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες 

Η γυναίκα με τα 500 εκατ. ευρώ, που στην λίστα αναφέρεται με τα αρχικά Μ. Π., σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του matrix24.gr,  λέγεται Μαρία Παντελή και είναι υπάλληλος ναυτιλιακής εταιρείας, και προφανώς είναι «αχυράνθρωπος» 
είτε για την εταιρεία της είτε για κάποιους εφοπλιστές αφού η μικρή περιουσιακή της κατάσταση και οι δηλώσεις εισοδήματος δεν μπορούν να δικαιολογήσουν παρόμοιο ποσό. Προκαλεί λοιπόν τουλάχιστον απορία η προσπάθεια να εμπλακεί το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου με τη λίστα Λαγκάρντ. 
Προφανώς στόχος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και ευρύτερα η οικογένεια Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δημοσιεύματα (ΒΗΜΑ, Πρώτο Θέμα κ.α.) έχουν περιέλθει σε γνώση του πρώην πρωθυπουργου και αναμένεται σκληρή απάντησή του. Σε κάθε περίπτωση από την πλευρά του Γ. Παπανδρέου τα δημοσιεύματα χαρακτηρίζονται «αθλιότητες».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.