.«Ο αγώνας είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να βγούμε από το τούνελ», τονίζει το ΠΑΣΟΚ


«Τριάντα εννέα χρόνια μετά την ιστορική εξέγερση του Πολυτεχνείου τα ιδανικά εκείνης της γενιάς, οι αγώνες και οι θυσίες, δεν αποτελούν μια μακρινή ανάμνηση. Πάνω σε αυτά στηρίχτηκε η γενιά της μεταπολίτευσης για να δημιουργήσει μια σύγχρονη και προοδευτική Ελλάδα», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, για την 39η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Με αφορμή την επέτειο, το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι «όσο και αν η κρίση αγγίζει τους πολίτες, όσο και αν η κρίση σπέρνει το φόβο και την αβεβαιότητα, μόνο ένας τρόπος υπάρχει» και αυτός είναι ο «αγώνας». 
Συγκεκριμένα, «αγώνας για να μπορέσουμε να βγούμε από το τούνελ, αγώνας για να μπορέσουμε να κάνουμε την πατρίδα μας να σταθεί ξανά στα πόδια της».

 Επίσης, «αγώνας για την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη, για τη διαμόρφωση νέων συμμαχιών και ενός άλλου δρόμου, που θα οδηγεί σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτόν που θέλουν οι νεοφιλελεύθερες δυνάμεις που τώρα έχουν την πλειοψηφία». 

Ακόμη, «αγώνας ενάντια στο φασισμό, σε όσους θέλουν μια Ελλάδα μακριά από την ευρωπαϊκή της παράδοση, σε όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η ελληνική κοινωνία για να διχάσουν».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.