.Ο Βενιζέλος στο Παρίσι


Το νέο γενικό γραμματέα του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος Αρλέμ Ντεζίρ (Harlem Desir), του οποίου η εκλογή επισημοποιήθηκε σήμερα το πρωί, θα έχει την ευκαιρία να συγχαρεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος έφθασε στο Παρίσι. 
Η συνάντηση των δύο πολιτικών προβλέπεται για τις 16:30 ( ώρα Ελλάδας), στα γραφεία του Σοσιαλιστικού Κόμματος.
Με ποσοστό 68,2%, ο Αρλέμ Ντεζίρ κέρδισε την προτίμηση των οπαδών του κόμματος που κλήθηκαν χθες το βράδυ να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε υποψηφίους. Ο κ. Ντεζίρ ο οποίος είχε την υποστήριξη τόσο της πρώην γγ Μαρτίν Ομπρί, όσο και του πρωθυπουργού Ζαν Μαρκ Ερό, τελούσε ήδη χρέη προσωρινού γγ μετά την αποχώρηση της κ. Ομπρί.
Μετά τη συνάντηση με τον Αρλέμ Ντεζίρ, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα μεταβεί στο θέατρο Σατελέ, όπου το περιοδικό «Nouvel Observateur» οργανώνει διήμερο «ανοιχτής συζήτησης» με το ερώτημα «Παγκοσμιοποίηση: μπορούν ακόμη τα κράτη να δράσουν;»
Ο κ. Βενιζέλος έχει προσκληθεί να συμμετέχει στο δίωρο της συζήτησης που θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ ώρα Ελλάδας.
Στο πάνελ των προσκεκλημένων θα συμμετέχουν, επίσης, ο πρώην Βέλγος πρωθυπουργός Γκι Βερχοφστάντ, ο πρώην Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ιμπέρ Βεντρίν και ο πρώην υπουργός Γεωργίας και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Μπρούνο Λεμέρ.
Σημειώνεται ότι κατά την αυριανή μέρα και για το θέμα «εξουσία και χρήμα » είναι προσκεκλημένος και ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.