.Ζητούν μεγαλύτερες περικοπές στα εργασιακά


Ως προαπαιτούμενες για την ύπαρξη συνολικής συμφωνίας εμφανίζεται να θέτει η τρόικα τις περαιτέρω δραστικές αλλαγές στους μισθούς και τα εργασιακά, όπως προκύπτει από την πεντάωρη συνάντηση τους με τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Βρουτση. 
Σύμφωνα με πληροφορίες για τον κατώτατο μισθό ζητάει την αντικατάσταση των τριετιών και των οικογενειακών επιδομάτων από μηχανισμό κατωτάτου μισθού ο οποίος θα αποφασίζεται από την κυβέρνηση και θα τεθεί σε εφαρμογή από την 1η Απριλίου 2013. 

Δεδομένη θεωρούν οι εκπρόσωποι των δανειστών μας τη μείωση των αποζημιώσεων μέσω του μη συνυπολογισμού των δώρων πασχα και χριστουγεννων σε αυτήν και του δραστικού περιορισμού του χρόνου προειδοποίησης από έναν έως τους τρεις μήνες, 
από εξι που ισχύει σήμερα. Παράλληλα διατηρούν σταθερά στο τραπέζι την ανάγκη μεγαλύτερης ευελιξίας στα ωράρια εργασίας ακόμη και την εργασιακή εβδομάδα των έξι ημερών.
Αύριο στις δυο μετά το μεσημέρι ο Γιαννης Στουρναρας θα συναντηθεί εκ νέου με τα στελέχη της τρόικας στο Υπουργείο Οικονομικών.
Με συνέντευξή του στην εφημερίδα RealNews, ο υπουργός Οικονομικών προαναγγέλλει συμφωνία με την τρόικα έως τη Σύνοδο Κορυφής για όλες τις πτυχές των μέτρων και ακολούθως, λύση για τη βιωσιμότητα του χρέους και την επιμήκυνση, ώστε να εκταμιευθεί η δόση μετά τα τέλη Οκτωβρίου. 
«Είμαστε σε καλό δρόμο, ο οποίος βεβαίως παραμένει ακόμα μακρύς. Πρέπει να κλείσουμε τα δημοσιονομικά και τα διαρθρωτικά μέτρα, τα οποία θα συμφωνήσουμε με την τρόικα έως τη Σύνοδο Κορυφής της 18ης Οκτωβρίου.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.