.Ευ. Βενιζέλος: Πιθανόν να έχει αλλοιωθεί η "λίστα Λαγκάρντ"


«Το υλικό δόθηκε ατύπως σε μένα, χωρίς  συνοδευτικό υλικό. Δεν γνωρίζω αν δόθηκε το αρχικό υλικό ή αντίγραφο. Ούτε ο κ. Ι. Διώτης (πρώην επικεφαλής ΣΔΟΕ)  μπορούσε να ξέρει αν του δόθηκε το αρχικό. Γνώριζε αυτά που του είπε ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου (πρώην υπουργός Οικονομικών). Δεν είχε κανένα λόγο να μην λέει την αλήθεια ο κ. Διώτης».

 Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο οποίος συνεχίζει να ενημερώνει τα μέλη της σχετικά με τη «λίστα Λαγκάρντ».

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος που αναφέρθηκε διεξοδικά στο ιστορικό της παραλαβής, από τον κ. Διώτη, του επίμαχου ηλεκτρονικού υλικού, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει υποστεί αλλοιώσεις, ενώ επεσήμανε ότι η μεγάλη καθυστέρηση της έρευνας μπορεί να άφησε το περιθώριο σε ενδιαφερομένους, να οργανωθούν.

 «Ένα ψηφιακό υλικό, προϊόν υποκλοπής, που έχει κυκλοφορήσει σε διάφορες πλευρές της Ευρώπης είναι πιθανό να έχει υποστεί αλλοιώσεις, πρωτίστως από αυτόν που το υπέκλεψε,  ή από διάφορες υπηρεσίες ή από παράγοντες υπηρεσιών. 

Δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλω για τον κ. Διώτη, αλλά είναι προφανές ότι ένα παράνομο υλικό είναι επισφαλές. Δεν επιτρέπεται συνταγματικά η χρήση του υλικού που είναι παράνομο. Η εισαγγελική αμφισβήτηση της  γνησιότητας αναδεικνύει το επισφαλές του υλικού», τόνισε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε:

«Κινδυνεύει να ανοίξει ένα τεράστιο νομικό ζήτημα. Από τότε που έγινε η υποκλοπή, το ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι και έχουν οργανωθεί». 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.