.«Δέχομαι μια μαφιόζικη, εκβιαστική και αλήτικη επίθεση» δηλώνει ο Β. Μεϊμαράκης


«Λάθος πρόσωπο χτύπησε, όποιος το χτύπησε, για πιθανή αποσταθεροποίηση της χώρας. Μπαίνω στην αρένα για κάποιον που με κατηγορεί με αστήρικτες και γελοίες καταγγελίες» δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε συνάντηση που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, σχετικά με την έρευνα για τον παράνομο πλουτισμό πολιτικών και το δημοσίευμα της εφημερίδας "Real News" που τον εμπλέκει.
Ο κ. Μεϊμαράκης, αρνήθηκε επανειλημμένα να προβεί σε εκτιμήσεις σχετικά με τις σκοπιμότητες όποιων ενέπλεξαν το όνομά του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «το κοστούμι του Προέδρου δεν του το επιτρέπει». 

Ο ίδιος ωστόσο, σε συνθήκες συναισθηματικής φόρτισης κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τους δημοσιογράφους, «έβγαλε το κουστούμι του» προκειμένου να καταγγείλει την «μαφιόζικη, εκβιαστική και αλήτικη επίθεση» που δέχθηκε, όπως είπε, από την εφημερίδα Real News και τον διευθυντή της Νίκο Χατζηνικολάου.

 Και, αν και δεν απέκλεισε να προσφύγει στο μέλλον στη Δικαιοσύνη, προς το παρόν, όπως εξήγησε, αποζητά την δικαίωσή του «στην αρένα, στο πλήθος των συγκεντρωμένων στην Πλατεία (σ.σ. Συντάγματος), εκεί οπού με έδωσε βορά το δημοσίευμα. 
Η κοινωνία θα καταλάβει ότι είμαι αθώος μόνο εάν ένα όργανο κύρους όπως το ΣΔΟΕ με έχει βγάλει ότι είμαι αθώος...».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.