.Κατάργηση των τριετιών ζητά η τρόικα


Την κατάργηση των τριετιών στον κατώτατο μισθό, ώστε να παραμείνει στα 586 ευρώ ζητά η τρόικα από την Κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δανειστές θέτουν επίμονα το συγκεκριμένο θέμα στις επαφές με τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας και στόχος είναι να περιλαμβάνεται στα διαρθρωτικά μέτρα ως προϋπόθεση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης. 
Στις νέες διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής της τρόικας, που επιστρέφουν τη Δευτέρα στην Αθήνα, στρέφεται το ενδιαφέρον μετά την κατ' αρχήν συμφωνία των τριών κυβερνητικών εταίρων επί του πακέτου μέτρων των 11,5 δισ. 
Στο μεσοδιάστημα τα μέτρα θα παρουσιαστούν στη συνεδρίαση του Euro Working Group, ενώ σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, θα ψηφιστούν στη βουλή αφού λάβουν την έγκριση των δανειστών.
Στην επίτευξη συνολικής συμφωνίας, επέμεινε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ζητώντας διασφάλιση διετούς επιμήκυνσης, πλήρη και άμεση εκταμίευση της επόμενης δόσης, καθώς και εφαρμογή ενός πακέτου υπέρ των κοινωνικά αδυνάτων και ενός αντίστοιχου αναπτυξιακού πακέτου.
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, έδωσε έμφαση στην ανάγκη να υπάρξει ρήτρα αντικατάστασης των μέτρων, καθώς επίσης και διεκδίκηση σε πολλαπλά πολιτικά επίπεδα, έτσι ώστε όταν έρθει το όλο πακέτο στη Βουλή να είναι ενταγμένο μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.