.«Πειραματόζωο η Ελλάδα»


«Η επιμήκυνση το μόνο που κάνει είναι να μακραίνει το σκοινί που θα κρεμαστούμε» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ο κύριος Τσίπρας εμφανίστηκε βέβαιος ότι αν περάσει το πακέτο των εντεκάμισι δισεκατομμυρίων ευρώ από τη Βουλή, θα οδηγηθούμε στην καταστροφή και κάλεσε την κοινωνία να αντισταθεί. 

Ο Αλέξης Τσίπρας, διευκρίνισε, πως το κόμμα του δεν ζητά εκλογές, αλλά όπως είπε, σημασία έχει να μην συνεχιστει ο ολισθηρός δρόμος που οδηγεί στην καταστροφή. 
«Η κοινωνία πρέπει να αντισταθεί, και αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να τηρήσει για όσα έχει δεσμευτεί στην προγραμματική συμφωνία, θα πρέπει να παραχωρήσει τη θέση της σε άλλες δυνάμεις»» τόνισε ο κ. Τσίπρας, 
ενώ απευθυνόμενος στην κυβέρνηση είπε χαρακτηριστικά «αν δεν είστε ικανοί να εφαρμόσετε τις δικές σας προεκλογικές δεσμεύσεις, τότε δεν έχετε κανένα δικαίωμα να κρατάτε τον ελληνικό λαό σε μια διαδικασία παρακμής και να παραχωρήσετε τη θέση σας στις δυνάμεις που θέλουν την ανασυγκρότηση της Ελλάδας».
Η Ελλάδα είναι το «πειραματόζωο» της κρίσης, τόνισε ο κ. Τσίπρας προσθέτοντας ότι αυτό που προέχει είναι να σταματήσει ο ολισθηρός δρόμος προς την καταστροφή της χώρας.

Το πιθανότερο είναι να βρουν κάποια χρυσή τομή με την Τρόικα, να «μακρύνουν το σχοινί με το οποίο θα κρεμαστούμε», είπε για την επιμήκυνση και για τον πρωθυπουργό παρατήρησε ότι εμφανίστηκε «ικέτης» και «επαίτης» στην κ. Μέρκελ και οδηγεί τη χώρα σε ένα «μακρόσυρτο δράμα». 
«Φλερτάροντας συνεχώς  με τη χρεωκοπία ο κ. Τσίπρας αποδεικνύεται για άλλη μια φορά συνεπής  υπηρέτης  του λόμπι της δραχμής και όσων κρύβονται πίσω του. Δεν οργανώνει την ανατροπή , όπως διατείνεται, αλλά την καταστροφή», επεσημανε ο κυβερνητικος εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
«Οι θέσεις προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν αποσπάσματα από αντίστοιχες ομιλίες των Γ. Παπανδρέου πριν το 2009 και του Αντ. Σαμαρά την περίοδο που παρίστανε τον αντιμνημονιακό, διανθισμένες με κούφιες αριστερές και πατριωτικές κορώνες» σχολίασε το ΚΚΕ. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.