.Με Τσάκισμα μισθωτών και συνταξιούχων άρχισε η ανάπτυξη

Οι πρώτες εικόνες της ανάπτυξης που ήρθε με την υπογραφή του αριστερού μνημονίου αποτυπώθηκαν στα ΑΤΜ με τους συνταξιούχους να πηγαίνουν να παίρνουν τις συντάξεις τους, αλλά και τους μισθωτούς να αντιλαμβάνονται πόσο κορόιδα έπεσαν που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ.
Το πραγματικό σοκ ξεκίνησε με όσους χάνουν εντελώς το ΕΚΑΣ, όσους το παίρνουν πετσοκομμένο και όσους θα χάσουν το μέρισμα που έπαιρναν από το ΜΤΠΥ.
150.000 χαμηλοσυνταξιούχοι έπαθαν σοκ με το ΕΚΑΣ που έχασαν το 40%. Σε ένα μήνα θα ακολουθήσει η «ψυχρολουσία» της περικοπής των επικουρικών για 250.000 δικαιούχους με μηνιαίες συντάξιμες αποδοχές από 1.300 ευρώ μεικτά (περίπου 1.180 καθαρά) και άνω.
Τον Σεπτέμβριο αναμένονται για 284.000 συνταξιούχους περικοπές από 11% έως και 63% στο μέρισμα από το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων. Ενώ χιλιάδες μισθωτοί παίρνουν μικρότερο μισθό λόγω αυξημένης παρακράτησης.
Και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε. Έρχεται το μαύρο φθινόπωρο και δεν θα μείνει τίποτε όρθιο.
Οι πρώτες συνέπειες του Μνημονίου γίνονται αντιληπτές από τον κόσμο που χάρη στην επικοινωνιακή πολιτική του Μαξίμου νόμιζε ότι αυτά που ψηφίστηκαν στη Βουλή πριν μερικές εβδομάδες αφορούσαν άλλους. Τώρα θα μάθουν ότι ο Τσίπρας δεν είναι το «καλό παιδί που αγωνίζεται και τον πολεμάνε οι ξένοι». Ούτε ότι ο «Κατρούγκαλος είναι ένας ευγενής και κομψευόμενος κύριος που έδωσε μάχη με την τρόικα».
Όλα αυτά είναι μπούρδες για τους χαχόλους που πιστεύουν ακόμη στην αριστερή ηθική και τον Τσιπραίϊκο πατριωτισμό που ουδεμία σχέση έχει με αυτό που εννοούμε εμείς πατριωτισμό. Όπως λέει και κάποιος που ξέρει καλά την κατάσταση «Ο Τσίπρας έχει σκύψει το κεφάλι στην Ευρώπη. Ό,τι του δίνουν τα υπογράφει. Ακόμη κι αυτά που δεν του ζητούν αυτός τα υπογράφει».
Οι συνταξιούχοι δυστυχώς βρίσκονται μπροστά στη δύσκολη θέση να υποστούν μια νέα θυσία εξαιτίας της καταστροφικής διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που κόστισε περί τα 100 δισ. σε ένα χρόνο. Δεν φταίει κανείς, φταίει μόνο η ευκολία με την οποία ο λαός πιστεύει τους πολιτικούς απατεώνες. Στο ταμείο, όμως, οι πολιτικοί απατεώνες δεν υπάρχουν. Έχουν κρυφτεί.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.