.Αθλιότητα: Bάζουν φίμωτρο στην ενημέρωση!

Κοίτα να δεις που νομίζαμε ότι ο Μουζάλας είναι σοβαρός άνθρωπος και παλεύει με τα θηρία για ο προσφυγικό. Διαψευστήκαμε, μετριότητα είναι όπως και η υπόλοιπη κυβέρνηση. Σε μια πρωτοφανή για τα ελληνικά χρονικά απόφαση το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, ανακοίνωσε τα εξής:
«Κατόπιν συνεννόησης με τους συντονιστές των Κέντρων Υποδοχής τόσο στα νησιά, όσο και στην ηπειρωτική Ελλάδα, δεν θα δίδονται άδειες σε τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφους, προκειμένου να εισέρχονται στους χώρους όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες, μέχρι νεωτέρας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».
Γιατί απαγορεύει τους δημοσιογράφους; Για να μη βλέπουν το χάλι; Για να μην καταγράφουν τις χιλιάδες των προσφύγων που συνωστίζονται στα... κάτεργα της Αριστεράς; Για να μη γίνονται παραλληλισμοί με την Αμυγδαλέζα που είχαν κλείσει οι ψευτοπροοδευτικοί;
Για πιο λόγο άραγε βάζουν φίμωτρο στην ενημέρωση; Τι έχουν να κρύψουν;
Κι όμως, έχουν πολλά να κρύψουν. Άλλωστε σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού δεν έχει πραγματική γνώση του προβλήματος. Δεν έχει αίσθηση του μεγέθους και δεν γνωρίζει όλες τις παραμέτρους. Η κυβέρνηση λοιπόν αυτό που θέλει είναι να μην μάθει ο κόσμος για την αποτυχία της και για το γεγονός ότι επέτεινε μια κρίση που φαινόταν να έρχεται με την αλλοπρόσαλλη πολιτική της κυρά Τασίας και των άλλων ψευτοπροοδευτικών.
Καραβιές με εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς έρχονται στην Ελλάδα, δεν έχουν που να τους βάλουν, δεν έχουν ούτε μια χημική τουαλέτα να τους διαθέσουν, δεν στήνουν ούτε καν τις σκηνές που διαθέτει ο ελληνικός στρατός. Βρομάει η Αθήνα και άλλες πόλεις καθώς οι δύστυχοι άνθρωποι δεν έχουν που να κάνουν την ανάγκη τους.

 Ακόμη και άθλιες αδερφές πηγαίνουν να «ψωνίσουν» μικρά παιδάκια. Τι κάνει η κυβέρνηση; Φτιάχνει πρόχειρα στρατόπεδα συγκέντρωσης για να τους μαζέψει αλλά δε θέλει τις κάμερες για να μη δει ο κόσμος την αθλιότητα. Μπράβο στον Μουζάλα και τους κυβερνώντες. Μεγαλύτερη αθλιότητα από το να «κατεβάσουν τις κάμερες και τα μικρόφωνα» δεν θα μπορούσαν να κάνουν.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.