.«Βόμβα» για κυβέρνηση και ξενοδόχους η πτώχευση του ρωσικού πρακτορείου

«Βόμβα» μεγατόνων για την ελληνική τουριστική βιομηχανία, που αποκαλείται και «ατμομηχανή» της ελληνικής οικονομίας, αποτελεί η πτώχευση του ρωσικού τουριστικού πρακτορείου Labirint, το οποίο αποτελεί τον πρώτο «τροφοδότη» Ρώσων τουριστών για την Ελλάδα και τον πέμπτο μεγαλύτερο ρωσικό tour operator.

Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, το συγκεκριμένο πρακτορείο διαθέτει 25.000 πελάτες, οι οποίοι αυτή την ώρα βρίσκονται σε διάφορα μέρη του κόσμου, εκτός Ρωσίας. 

Αν υπολογίσει κανείς ότι το 70% των πελατών του έρχεται στην Ελλάδα, εκτιμάται ότι στη χώρα μας βρίσκονται περίπου 15.000 Ρώσοι, οι οποίοι θα πρέπει να επαναπροωθηθούν πίσω στη Ρωσία μετά τις διακοπές τους. 

Εκτιμήσεις παραγόντων της ελληνικής τουριστικής αγοράς, αναφέρουν ότι είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να χαθούν 150.000 Ρώσοι τουρίστες που επρόκειτο να επισκεφθούν τη χώρα μας έως το τέλος Οκτωβρίου…

Η συνολική έκθεση του πρακτορείου στις αγορές υπολογίζεται σε περισσότερα από 35 εκατομμύρια ευρώ, με τη Ρόδο και την Κω να μετρούν τις μεγαλύτερες απώλειες, που προσεγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.