.Eurogroup προς Χαρδούβελη: Ολοκληρώστε τα προαπαιτούμενα

Διαβεβαιώσεις ότι τα 12 προαπαιτούμενα μέτρα που έχει αναλάβει να υλοποιήσει η ελληνική κυβέρνηση για να λάβει τις δόσεις Ιουνίου - Ιουλίου ύψους 1 δισ. ευρώ εκάστη θα δρομολογηθούν κανονικά θα παράσχει σήμερα στο Eurogroup ο υπουργός Οικονομικών κ. Γκίκας Χαρδούβελης.

Ο νέος υπουργός Οικονομικών βρίσκεται από χθες στο Λουξεμβούργο συνοδευόμενος από τον απερχόμενο πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων κ. Πάνο Τσακλόγλου και στη σύντομη τοποθέτησή του θα παρουσιάσει τους βασικούς άξονες της οικονομικής πολιτικής διαβεβαιώνοντας για τη βούληση της κυβέρνησης να εφαρμόσει το πρόγραμμα προσαρμογής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το Eurogroup θα ζητήσει από την Ελλάδα ταχύτερους ρυθμούς στην υλοποίηση των προαπαιτούμενων δράσεων ώστε η επόμενη αξιολόγηση της τρόικας να ξεκινήσει χωρίς καθυστερήσεις.

Στο Eurogroup ο κ. Χαρδούβελης θα συναντηθεί με τους κ.κ. Πολ Τόμσεν (ΔΝΤ), Ματίας Μορς (ΕΕ), Ντέκλαν Κοστέλο (ΕΕ) και Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ), με τους οποίους θα εξετάσει διαδικαστικά θέματα σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα.

Ο κ. Χαρδούβελης θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει για το ελληνικό πρόγραμμα με τη Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ και τον Διευθυντή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Ταμείου Ρέζα Μογκαντάμ.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.