.Η Εθνική επιστρέφει με ψηλά το κεφάλι

Με την κορυφαία επιτυχία της Ιστορίας της, μετά την κατάκτηση του EURO 2004, φεύγει απ το Μουντιάλ της Βραζιλίας, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Οι διεθνείς παίζοντας ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, έφτασαν στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης και αποκλείσθηκαν από τους προημιτελικούς, μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα. 

Οι παίκτες της Κόστα Ρίκα αποδείχθηκαν ψυχραιμότεροι και πήραν την πρόκριση για τους «8» με 5-3 στα πέναλτι κι ενώ τα 120 λεπτά δεν ανέδειξαν νικητή (τελικό 1-1 με τα γκολ των Παπασταθόπουλου 91` και Ρουΐς 52`).

Η προσπάθεια των Ελλήνων διεθνών ήταν συγκλονιστική, καθώς στους τέσσερις αγώνες τους στο Μουντιάλ, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Και θα μπορούσαν να πανηγυρίσουν ακόμη μία σπουδαία πρόκριση, εάν στην παράταση είχαν πιό καθαρό μυαλό και περισσότερη ψυχραιμία. 

Όπως και να 'χει, η πορεία της Ελλάδας στο Μουντιάλ είναι επιτυχημένη και αφήνει παρακαταθήκη για το μέλλον και τα νέα παιδιά που θα διαδεχθούν τους Κατσουράνη και Καραγκούνη. «Όλοι οι Έλληνες είμαστε περήφανοι για την εθνική μας ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς μετά το τέλος του αγώνα.

Στα προημιτελικά προκρίθηκε και η Ολλανδία με επική ανατροπή στο τελευταίο τρίλεπτο, νικώντας με 2-1 το Μεξικό, ενώ άλλα δύο «εισιτήρια» θα βρουν απόψε κάτοχο, μετά τους αγώνες Γαλλία-Νιγηρία (19:00) και Γερμανία-Αλγερία (23:00).

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.