.Τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τους παίκτες της Εθνικής

Τηλεφωνική επικοινωνία με τους παίκτες της εθνικής είχε αργά χθες το βράδυ,  σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς,  ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, ό,τι περνάει από το χέρι του,  ώστε η σύντομα η Εθνική Ομάδα να αποκτήσει το προπονητικό κέντρο που της αρμόζει. 

Οι Έλληνες διεθνείς βρίσκονται αντιμέτωποι 
 
με την μεγαλύτερη -μέχρι την επόμενη- πρόκληση της καριέρας τους .  Απόψε (23:00) θα παίξουν με την Κόστα Ρίκα για τους «16» του Μουντιάλ της Βραζιλίας και σε περίπτωση πρόκρισης, θα εξακολουθήσουν να γράφουν Ιστορία. 

Ο αγώνας θα γίνει στην πόλη Ρεσίφε και ο αντίπαλος είναι εξαιρετικά δυνατός στην αμυντική λειτουργία, κάτι που σε συνδυασμό με τον τρόπο που παίζει η εθνική Ελλάδας, σημαίνει ότι αναμένεται κλειστό παιχνίδι. Ο Φερνάντο Σάντος θα χρησιμοποιήσει τους Καρνέζη, Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Χολέβα, Καραγκούνη, Μανιάτη, Σάμαρη, Σαλπιγγίδη, Χριστοδουλόπουλο και Σαμαρά.

Στα προημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης, προκρίθηκαν η Βραζιλία που νίκησε 3-2 στα πέναλτι την Χιλή (κ.α. 1-1) και η Κολομβία που επικράτησε άνετα της Ουρουγουάης με 2-0, ενώ σήμερα (19:00) Ολλανδία και Μεξικό διεκδικούν ένα «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.