.Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση

Κλίμα πόλωσης φέρνει η διπλή κάλπη της Κυριακής, με κόμματα και υποψηφίους να εντείνουν τη ρητορική των διλημμάτων. Σε προεκλογικούς τόνους η δέσμευση Σαμαρά στην παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος για 770 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, μείωση της ανεργίας, εξασφάλιση ρευστότητας και συνέχιση των μεταρρυθμίσεων. 
Το δίλημμα, είπε, ενόψει των ευρωεκλογών είναι μπροστά στην ανάπτυξη ή πίσω στην κρίση. «Είναι η πιο κρίσιμη στιγμή και κανείς δεν θα καθηλώσει τη χώρα στο έδαφος», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
«Είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε, να τελειώνουμε με την ενιαία επιχείρηση εξουσίας Σαμαρά-Βενιζέλου. Όσο πιο καθαρή είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τόσο πιο γρήγορες θα είναι οι πολιτικές εξελίξεις» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από την Πάτρα. Εν τω μεταξύ δεν είχε ανταπόκριση το άνοιγμά του προς το ΚΚΕ, με τη δήλωση στήριξης του υποψηφίου του Περισσού για το Δήμο Πατραίων.
Την ίδια ώρα, για προσέγγιση των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής κατηγορείται η Κουμουνδούρου. Το ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε πως κάποιοι χαϊδεύουν αυτιά δίνοντας όμως με τον τρόπο αυτό συγχωροχάρτι στην οργάνωση. «Ευπρόσδεκτη κάθε ψήφος που την αποσπάμε από τον ναζισμό και τον φασισμό» είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. 

Αιχμηρός εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ εμφανίστηκε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας από τη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι δίνουν και παίρνουν σε πρωτοτυπία ανευθυνότητας, ο ένας με εκβιασμούς και ο άλλος με ψεύτικους λεονταρισμούς. 

«ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ διχάζουν τον ελληνικό λαό, επενδύοντας στην πόλωση και την τεχνική όξυνση», ανέφερε ο Φώτης Κουβέλης στην προεκλογική συγκέντρωση της ΔΗΜΑΡ στο Μοναστηράκι.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.