.Επίθεση κατά Σαμαρά

Επίθεση στον πρωθυπουργό για την υπόθεση Μπαλτάκου, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε ομιλία του στο Βελλίδειο στη Θεσσαλονίκη.  

«Δεν υπάρχει Μπαλτάκος Γκέϊτ, υπάρχει Σαμαράς Γκέϊτ», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ, είπε ότι τη χώρα κυβερνά μια «ακροδεξιά σέχτα», χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «επικίνδυνο» για τη δημοκρατία και την ομαλότητα και για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, σημείωσε ότι «πρωταγωνιστεί σε μια κωμωδία»..

«Ο πιο έμπιστος άνθρωπος του πρωθυπουργού, ο άνθρωπος που ο κύριος Σαμαράς κατέστησε πανίσχυρο στην κυβέρνησή του, που έδινε εντολές σε υπουργούς, καθόριζε την τύχη νομοσχεδίων, έδινε γραμμή για όλα τα σοβαρά ζητήματα, ενέκρινε ή απέρριπτε τροπολογίες, αποδείχτηκε ότι συνομιλεί, συναγελάζεται, συνευρίσκεται με τον πολιτικό υπόκοσμο της Χρυσής Αυγής. 

«Ας αφήσει την κωμωδία ο κ Σαμαράς. Και ήξερε, και ευνοούσε όσα διέπραττε ο φίλος και συνεργάτης του, τόνισε ο κ. Τσίπρας προσθέτοντας πως αν ο κ. Μπαλτάκος είναι ο φυσικός αυτουργός της συνωμοσίας σε βάρος της δημοκρατίας, ο κ Σαμαράς είναι ο ηθικός αυτουργός».
Νωρίτερα, ο κ  Τσίπρας σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ 3, δήλωσε ότι «ην απόφαση για το αν θα γίνουν και πότε θα γίνουν εθνικές εκλογές δεν θα την πάρει ο Αντώνης Σαμαράς. Θα την πάρει η κ. Μέρκελ, που έρχεται να τον στηρίξει. Έρχεται να στηρίξει τους μερκελιστές της».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.