.«Δεν γνώριζα ότι υπήρχε βιντεοσκόπηση»

Αυτοβούλως προσέγγιζε τη Χρυσή Αυγή και δεν ενημέρωνε κανέναν για τις επαφές του, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρώην γγ της Κυβέρνησης, Παναγιώτης Μπαλτάκος, εξερχόμενος του γραφείου της εισαγγελέως Καλλιόπης Νταγιάντα, όπου κατέθεσε επί περίπου δυόμιση ώρες, για την υπόθεση του βίντεο, που δημοσιοποίησε ο κατηγορούμενος για «εγκληματική οργάνωση» βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης. 
Υποστήριξε πως ό,τι είπε στο βίντεο, ήταν ήδη δημοσιευμένο ή μη ορθό και μάλιστα πως μετά την υποκλαπείσα συνομιλία κάλεσε τους χρυσαυγίτες βουλευτές και τους είπε «μη βλέπετε φαντάσματα, τα στοιχεία είναι στοιχεία», σημειώνοντας πως «η δολοφονία Φύσσα ήταν υπέρ-αρκετή για να καταστραφεί η Χρυσή Αυγή.
«Δεν γνώριζα ότι υπήρχε βιντεοσκόπηση» είπε διευκρινίζοντας πως η συνάντηση έγινε στο γραφείο του με ανοικτές πόρτες, δεν υπήρχε μυστικότητα. Υποστήριξε, ωστόσο, πως είχε τη σκέψη ότι παντού και πάντοτε μπορεί να υπάρξει μαγνητοσκόπηση και εξέφρασε την επιθυμία του να τιμωρηθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Τη σύλληψη ακόμα και εν ενεργεία βουλευτών, μέσω της κίνησης αυτόφωρης διαδικασίας, σε περίπτωση που δημοσιοποιηθεί εκ νέου παράνομο υλικό, διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για τη συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη, και εν μέσω δημοσιευμάτων που θέλουν τη Χρυσή Αυγή να έχει στην κατοχή της κι άλλο οπτικοακουστικό υλικό.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.