.Νέα συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου

Τα νέα δεδομένα, μετά και τις διαρροές στις κοινοβουλευτικές ομάδες των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης, παρά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, αναμένεται να εξετάσουν σε νέα συνάντηση που θα έχουν στις 7 το απόγευμα Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά και την πρωινή τους συνεργασία. 

Την ίδια ώρα, ο διαγραφείς Νικήτας Κακλαμάνη δήλωσε, ότι είναι «πολιτικά ξένος» με τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει στο ΠΑΣΟΚ, με πρώην και νυν στελέχη να τοποθετούνται στην ανοικτή πλέον κόντρα Βενιζέλου - Παπανδρέου. 

Στον ΣΥΡΙΖΑ αποτιμούν τη χθεσινή μάχη στη Βουλή, και ετοιμάζονται για τη συζήτηση της πρότασης μομφής, που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας εναντίον του Προέδρου της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ νέος κύκλος εσωστρέφειας ανοίγει στη Δημοκρατική Αριστερά, με αφορμή τόσο τις απουσίες Ψαριανού - Οικονόμου στη Βουλή, όσο και τη σημερινή επίθεση του πρώτου στον Φώτη Κουβέλη. 

Η Αγίου Κωνσταντίνου, εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, κατηγορώντας τον βουλευτή ότι υπονομεύει τις εκλογικές προοπτικές του κόμματος και λειτουργεί υπέρ αντίπαλων πολιτικών σχεδίων. 

Και όλα αυτά, ενώ αύριο συνεδριάζει στην Αθήνα το Eurogroup, που αναμένεται να προχωρήσει σε απλή αναγνώριση της προόδου της Ελλάδας, καθώς η απόφαση για την εκταμίευση των 8,3 δισ. ευρώ θα ληφθεί τελικά σε τηλεδιάσκεψη του Euroworking Group, τη Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου. 
Απαγόρευση συγκεντρώσεων και πορειών αύριο από τις 6 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, και μεθαύριο από την ίδια ώρα έως τις 3 μετά το μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των συνεδριάσεων Eurogroup και Ecofin. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.