.Αναστέλλουν την απεργία οι φαρμακοποιοί

Την αναστολή των κινητοποιήσεών τους από αύριο αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί της Αττικής, κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής που ολοκληρώθηκε νωρίτερα. Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κυριάκος Θεοδοσιάδης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Ν.Δ., με επιστολή του προς τον Αντώνη Σαμαρά. 
Ωστόσο, οι φαρμακοποιοί προχωρούν αύριο σε στάση εργασίας από τις 2μμ ως τις 8 το βράδυ, προκειμένου να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει τα συνδικάτα, ενώ θα συμμετάσχουν και στην 24ωρη απεργία της 9ης Απριλίου.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, «από αύριο και για δύο μήνες τα τα 11.000 φαρμακεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, μετατρέπονται σε 11.000 κέντρα, μέσω των οποίων θα ενημερώνονται οι Έλληνες πολίτες για την κατάλυση της Δημοκρατίας την κοινοβουλευτική εκτροπή και για τον ρόλο που έπαιξαν και παίζουν αυτοί που μετέτρεψαν την έκθεση του ΟΟΣΑ σε νόμο».
«Η πολιτική που υλοποιεί η κυβέρνηση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές μου, οδηγεί σε εξαφάνιση τη μεσαία τάξη και χθες ολοκλήρωσε, με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, την καταστροφή των φαρμακοποιών που έχω την τιμή να εκπροσωπώ και για τους οποίους θα συνεχίσω να μάχομαι. 
Επειδή πιστεύω ότι οι πολιτικές μου επιλογές πρέπει να είναι συμβατές με τη συνείδησή μου, αποχωρώ από τη Νέα Δημοκρατία», αναφέρει στην επιστολή του ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κυριάκος Θεοδοσιάδης.
Αυτή την ώρα συνεδριάζει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος προκειμένου να αποφασίσει την περαιτέρω στάση του κλάδου σε πανελλαδικό επίπεδο.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.