.«Θα επιδιώξουμε συμμαχίες»

Η συνέντευξη Τύπου για «Το Ποτάμι» άρχισε χωρίς προγραμματικές δηλώσεις και εξαγγελίες. Αμέσως, έγιναν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους και απαντήσεις από τον Σταύρο Θεοδωράκη. 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης πάντως ανέφερε ότι θα επιδιώξει συμμαχίες. «Αν μεγαλώσει Το Ποτάμι, αν καταγραφούμε, θα είναι μια απόδειξη ότι υπάρχει και κάτι άλλο πέρα από την παλιά πολιτική στην Ελλάδα. Τώρα, μπορεί Το Ποτάμι, στην οποιαδήποτε εκδοχή, να αλλάξει την πορεία της χώρας; Βεβαίως, όχι. 

Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα κόμμα, όσο μεγάλο κι αν είναι, μπορεί να αλλάξει την πορεία μιας χώρας. Αυτή η χώρα πρέπει να αλλάξει με συμμαχίες. Το Ποτάμι θα επιδιώξει τη συνεννόηση με τους άλλους, μια συνεννόηση που δε θα βασίζεται στο παρελθόν». ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σε ό,τι αφορά στη χρηματοδότηση, τόνισε ότι δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για τις ευρωεκλογές και ότι με τη στήριξη φίλων θα προχωρήσει η προσπάθεια, ενώ θα συγκεντρωθούν και χρήματα από το «10ευρω», που θα συγκεντρώνεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του κόμματος στο διαδίκτυο.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.