.Έρχεται μίνι φορολογικό νομοσχέδιο

Την εξειδίκευση του πακέτου που συμφωνήθηκε με την τρόικα μελετά η κυβέρνηση και εντός των επομένων ημερών αναμένεται στη Βουλή το σχετικό νομοσχέδιο. 
Ερωτηθείς για το εάν θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή η συμφωνία με την τρόικα σε ένα ή περισσότερα άρθρα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε ότι «θα πάει σωστά, όπως πρέπει», ενώ αποσαφήνισε ότι η ρύθμιση για τις τράπεζες θα κατατεθεί χωριστά. 
Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι το βράδυ αναμένεται να έχει δοθεί στη δημοσιότητα το τελικό κείμενο της συμφωνίας της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα.
Νωρίτερα, από τον Πειραιά, όπου υπεγράφη η συμφωνία της ZTE με την COSCO για τη χρήση του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά ως Κέντρου Logistics για τα προϊόντα της ZTE για την ευρύτερη περιοχή της Νοτίου Ευρώπης, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι το λιμάνι του Πειραιά αποτελεί όχημα ισχυρής ανάπτυξης για την Ελλάδα και μπορεί να γίνει διεθνές διαμετακομιστικό κέντρο, προσθέτοντας ότι η συγκεκριμένη επένδυση θα δημιουργήσει 600 θέσεις εργασίας.
Επίσης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, τόνισε πώς δεν βλέπει το λόγο να βγει η Ελλάδα στις αγορές πριν τις ευρωεκλογές. Πρόσθεσε πώς αυτό που τον ενδιαφέρει είναι ποιος θα έχει την ευθύνη της πολιτικής διεύθυνσης της χώρας, ωσότου ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, και αυτό - όπως είπε - είναι ένα θέμα που εμμέσως κρίνεται στις ευρωεκλογές.
«Η κυβέρνηση Σαμαρά δεν έχει τη νομιμοποίηση να προχωρήσει σε μια νέα μνημονιακή συμφωνία», ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για εξαπάτηση του ελληνικού λαού.  

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.