.Για νέο ξεκίνημα στις σχέσεις Ελλάδας - Κατάρ μίλησε ο πρωθυπουργός


Με τον εμίρη του Κατάρ, σεΐχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Θανί συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ στη συνέχεια είδε και τον διάδοχο του θρόνου του Κατάρ Σεΐχη Ταμί μπιν Χαμάντ Αλ Θανί.
Ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο επιχειρηματικό συμβούλιο Ελλάδος - Κατάρ, χαρακτήρισε σημαντική- για τις σχέσεις των δύο χωρών- τη σημερινή ημέρα.

"Είναι σημαντική ημέρα, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσουμε κάτι νέο, με ένα νέο τρόπο σκέψης και δράσης" ανέφερε ο πρωθυπουργός και προσέθεσε ότι "μπορούμε να δώσουμε μία νέα δυναμική στις επενδύσεις και στις επιχειρηματικές ευκαιρίες".

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι "οι Έλληνες επιχειρηματίες που βρίσκονται σήμερα στο Κατάρ είναι οι καλύτεροι. Οι δύο χώρες έχουν πολλά κοινά πεδία για ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις τους. 

Και οι δύο αγαπούν τη ζωή, το εμπόριο και τη θάλασσα". Σημειώσε, ακόμα, ότι αυτή η κυβέρνηση είναι εχθρός της γραφειοκρατίας και κατανοεί τα προβλήματα που δημιουργεί στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής δράσης.

Ο πρωθυπουργός σήμερα θα επισκεφθεί το τεχνητό νησί που έχει δημιουργηθεί στο Κατάρ, το μουσείο ισλαμικής τέχνης και τέλος το νέο αεροδρόμιο, στην κατασκευή του οποίου συμμετέχουν και ελληνικές εταιρείες.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.