.Ευ. Βενιζέλος: Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα

 Με αντικείμενο την προώθηση με τους γρηγορότερους δυνατούς ρυθμούς της εφαρμογής των κυβερνητικών αποφάσεων «ώστε κανένα νοικοκυριό στην Ελλάδα να μη μείνει χωρίς ρεύμα», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, συναντήθηκε με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιάννη Μανιάτη.  

«Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα» υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος τονίζοντας σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ότι το φαινόμενο την «ενεργειακής φτώχειας» που, όπως είπε, αποτελεί μεγάλη απειλή για όλη την Ευρώπη, στην Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχιστεί. 

Τόνισε δε ως προς αυτό ότι η κυβέρνηση έχει μια «ολοκληρωμένη παρέμβαση και κοινωνικής ευαισθησίας αλλά και περιβαλλοντικής ευαισθησίας, ώστε να καταπολεμηθεί στην Ελλάδα η ενεργειακή φτώχεια».
  
Αναφερόμενος στη σειρά μέτρων που έχει αποφασιστεί να ληφθούν, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι όλοι όσοι θα ενταχθούν στο κοινωνικό τιμολόγιο, πέραν των όσων είναι ήδη εντεταγμένοι, θα έχουν την καλύτερη δυνατή μεταχείριση από τη ΔΕΗ ώστε ποτέ να μην υπάρχει διακοπή ρεύματος στην πραγματικότητα για αυτούς. 

Τα ίδια ευεργετήματα, είπε, θα έχουν και όσοι δεν έχουν πάει στο κοινωνικό τιμολόγιο, αλλά είναι γραμμένοι στους καταλόγους κοινωνικής αλληλεγγύης των δήμων και των ενοριών την 1η Νοεμβρίου του 2013. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.