.Με συνεννόηση Σαμαρά-Βενιζέλου η επέμβαση στην ΕΡΤ

Η επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έγινε μετά από συνεννόηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, προκειμένου να λήξει η κατάληψη των πρώην εργαζομένων στο κτήριο, την οποία η κυβέρνηση χαρακτηρίζει παράνομη.

Το επιχειρησιακό σκέλος χειρίστηκε ο αρμόδιος υπουργός Δημοσίας Τάξεων Νίκος Δένδιας.

«Η επέμβαση της Αστυνομίας στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έγινε για την εφαρμογή του νόμου και την αποκατάσταση της νομιμότητας» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και πρόσθεσε ότι «το Ραδιομέγαρο βρισκόταν υπό παράνομη κατάληψη, με αποτέλεσμα την καθημερινή ζημιά του Ελληνικού Δημοσίου και η επέμβαση έγινε παρουσία Εισαγγελέα».

Ορισμένοι είχαν επενδύσει πολιτικά να γίνει εστία αναταραχής τόνισε ο κ. Κεδίκογλου αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση. 

Όσο για την πρόθεση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να εισέλθουν στον χώρο του Ραδιομεγάρου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναρωτήθηκε «ποιος ο λόγος πέρα από το να κάνουν σόου» και πρόσθεσε ότι πρέπει να γίνει η απογραφή του υλικού.

Για μήνες υπήρχε πλήρης ανομία με θύματα και τους εργαζόμενους, αφού δεν μπορούσαν να δοθούν ούτε καν οι αποζημιώσεις», κατέληξε ο κ. Κεδίκογλου.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.