.Καταγγελία του Παναγιώτη Λαφαζάνη στη Βουλή... Ξυλοδαρμός από τα ΜΑΤ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης κατήγγειλε στη Βουλή πριν από λίγο, ότι η κ. Κωνσταντοπούλου και ο κ. Κουρουμπλής έπεσαν θύμα ξυλοδαρμού από τα ΜΑΤ και ζήτησε την επέμβαση της ηγεσίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης. 

Στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, επικρατεί ένταση και εκατοντάδες άνθρωποι είναι συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο της Μεσογείων.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, πολλοί είναι αυτοί που ανεβαίνουν προς το μέγαρο της ΕΡΤ. Έξω από το κτίριο της ΕΡΤ βρίσκονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, Δ. Στρατούλης και ο βουλευτής Π. Κουρουμπλής.

Τους βουλευτές συνοδεύει ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης.

Η ένταση με τα ΜΑΤ ξεκίνησε όταν εργαζόμενοι της ΕΡΤ πήγαν να επιβλέψουν τα μηχανήματα που βρίσκονται μέσα στο ραδιομέγαρο.

Σύμφωνα με το ertopen, oι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όπως και ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ εμποδίζονται από τις δυνάμεις της αστυνομίας να εισέλθουν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για να διαπιστώσουν ότι «όλα βαίνουν καλώς». Ενώ καταγγέλλεται από την ιστοσελίδα πως «ύποπτα άτομα με πολιτικά εισέρχονται με συνοδεία των ΜΑΤ».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.