.Στην Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία για την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων

Στην Ολομέλεια της Βουλής και όχι σήμερα στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί η τροπολογία για την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα ενώπιον της δικαιοσύνης.

Όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης Κυριάκος Βιρβιδάκης, στην αρχή της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ηλεκτρονική παρακολούθηση κατάδικων και υπόδικων, στο οποίο έχει κατατεθεί η σχετική τροπολογία, αυτή είναι εκπρόθεσμη και για αυτό μόνο στον Ολομέλεια μπορεί να ψηφιστεί.

Πρόσθεσε, πάντως, ότι αν τα κόμματα το επιθυμούν, μπορεί να γίνει συζήτηση, αφού κληθεί στην Επιτροπή ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι το κόμμα της είναι αντίθετο σε αποσπασματικές συζητήσεις και μάλιστα για τροπολογίες που περιέχουν τόσο σοβαρά θέματα.

Προς άρση βουλευτικής ασυλίας των υπόδικων βουλευτών της ΧΑ
Στο μεταξύ, φάκελοι για τους υπόδικους βουλευτές της Χρυσής Αυγής διαβιβάζονται στη Βουλή από την Εισαγγελία του Αρείου, προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες για άλλα αδικήματα, με τα οποία βαρύνονται και δεν εμπίπτουν στα αυτόφωρα κακουργήματα.

Πρόκειται για αδικήματα, όπως η παράνομη οπλοκατοχή, για τα οποία θα πρέπει να αποφανθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, καθώς γιʼ αυτές τις περιπτώσεις θα απαιτηθεί άρση βουλευτικής ασυλίας.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.