.Επιστρέφει από αύριο η ελεγχόμενη στάθμευση στην Αθήνα

Από αύριο Τρίτη 29 Οκτωβρίου επανέρχεται η ελεγχόμενη στάθμευση στους δρόμους της Αθήνας.

Μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας το μέτρο είχε ατονίσει. Το έργο στο εξής αναλαμβάνουν υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων, οι οποίοι δεν θα φορούν στολή. Οι υπάλληλοι ανήκουν στη νεοσυσταθείσα Διεύθυνση Ελέγχου Κοινοχρήστου Χώρου του Δήμου Αθηναίων.

Οι υπάλληλοι αυτοί, θα πρέπει να φέρουν ειδική ταυτότητα, σε ευκρινές σημείο. Θα έχουν στις αρμοδιότητες τους την επιτήρηση του συστήματος της ελεγχόμενης στάθμευσης να βεβαιώνουν και κλήσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σε συναρμοδιότητα με την Ελληνική Αστυνομία.

Η δημοτική Αρχή τονίζει ότι παραμένει το αίτημα του Δήμου Αθηναίων προς τα αρμόδια υπουργεία «για την επανατοποθέτηση δημοτικών αστυνομικών, μέσω του προγράμματος κινητικότητας, ως διοικητικών υπαλλήλων, προκειμένου να στελεχωθούν αρτιότερα οι αρμόδιες υπηρεσίες, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο την καλύτερη λειτουργία της πόλης».

Πότε θα ισχύει;

Η ελεγχόμενη στάθμευση ισχύει στις θέσεις επισκεπτών τις εργάσιμες ημέρες από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο από τις 9 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.