.Νέες δηλώσεις Χρ. Λαζαρίδη από το βήμα της Βουλής για το ποιος υποκινεί τα κρούσματα βίας

Τη θέση του ότι «πέρα από τη βία υπάρχει και ένταση, που οδηγεί στη βία και μπορεί να οδηγεί σε χειρότερη βία», επανέλαβε ο βουλευτής της ΝΔ Χρύσανθος Λαζαρίδης, αυτή τη φορά από το βήμα της Βουλής, απαντώντας στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ζήτησε εκ νέου απάντηση για τα όσα χθες είπε ο βουλευτής Επικρατείας και σύμβουλος του πρωθυπουργού.

«Αναμένω τη θέση της κυβέρνησης για τη συνεχιζομένη, εμπρηστική, προκλητική, πρακτόρικη και προβοκατόρικη επίθεση του κ. Λαζαρίδη στον ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ο σύμβουλος του πρωθυπουργού επιλέγει να τοποθετηθεί λέγοντας ότι το κόμμα, που βρίσκεται στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι δήθεν εκτός συνταγματικού τόξου, αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι ζήτημα προσωπικής διαχείρισης και διάθεσης. 

Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τη Δημοκρατία» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου και ανέφερε ότι «δημιουργεί μείζονα ανησυχία η επιμονή του κ. Λαζαρίδη να μιλά για νεκρούς που θα έρθουν, προσφέροντας υπηρεσίες».

Επανέλαβε δε ότι υπάρχει μεγάλη ευθύνη στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, τονίζοντας πως «κανείς δεν δικαιούνται να προσποιείται ότι αγνοεί τα σχέδια αποσταθεροποίησης που υπάρχουν εις βάρος της χώρας, και αποδεικνύονται από ποινικές υποθέσεις που εκκρεμούν στα δικαστήρια, και να αγνοεί τι σημαίνει προβοκάτσια».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.