.Νέο "ραντεβού" δίνουν τα συνδικάτα

Νέο συλλαλητήριο είναι προγραμματισμένο για αύριο, Τετάρτη, στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ το βράδυ οι εργαζόμενοι θα δώσουν εκ νέου ραντεβού στο Σύνταγμα.

Εργαζόμενοι από πολλά μέρη της Ελλάδας συμμετείχαν το βράδυ της Τρίτης στο συλλαλητήριο που διοργάνωσε στην πλατεία Συντάγματος η ΑΔΕΔΥ ενάντια στο νέο πολυνομοσχέδιο.

Ο εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ, Βασίλης Πολυμερόπουλος, κάλεσε τους βουλευτές να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο, αναλογιζόμενοι τις ευθύνες απέναντι στους εαυτούς τους και την κοινωνία, ενώ ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θέμης Κοτσιφάκης, τόνισε πως με τα σχολεία που κλείνουν και οι μαθητές στέλνονται βορά στον ιδιωτικό τομέα.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος, διεμήνυσε ότι « ο εκβιασμός της κυβέρνησης δε θα περάσει».

Με κεντρικό σύνθημα «όχι στις απολύσεις» και συνθήματα κατά της «κατάργησης της δημοτικής αστυνομίας», χιλιάδες διαδηλωτές, πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τρίτης, πορεία προς τη Βουλή, ζητώντας την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών.
  
Στην κινητοποίηση, συμμετείχαν εργαζόμενοι των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης από την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, εκπαιδευτικοί, αλλά και εργαζόμενοι στον στενό δημόσιο τομέα στους οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης και τις μονάδες παροχής υγείας. Στην πορεία προς τη Βουλή προηγήθηκαν μοτοσικλετιστές της δημοτικής αστυνομίας.

«Το δίλημμα των Ελλήνων βουλευτών είναι αν θα συνταχθούν με τα μνημόνια ή με το λαό» τόνισε από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης.

«Ικανοποιητική» χαρακτήριζαν τη συμμετοχή στην απεργία στελέχη της ΓΣΕΕ που εκτιμούσαν τον αριθμό των διαδηλωτών στις 30.000.

Χωριστή πορεία προς τη Βουλή, μέσω της οδού Πανεπιστημίου πραγματοποίησαν τα μέλη του ΠΑΜΕ. Οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ παρέμειναν για λίγη ώρα μπροστά από το κοινοβούλιο φωνάζοντας συνθήματα κατά των πολιτικών λιτότητας και στη συνέχεια αποχώρησαν προς τους στύλους του Ολυμπίου Διός από όπου διαλύθηκαν.
 Ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στο περιστύλιο της Βουλής και ξεδίπλωσε προς την πλευρά των συγκεντρωμένων πανό με το σύνθημα «να απολύσουμε την κυβέρνηση».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.