.Τετ α τετ Σαμαρά-Βενιζέλου

Συνάντηση μίας και πλέον ώρας είχαν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, λίγο πριν την έναρξη της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο σε μία προσπάθεια να βρουν τις επιμέρους λύσεις που θα κατευνάσουν τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το νομοσχέδιο στο εσωτερικό των κομμάτων τους αλλά και στην κοινωνία.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, μετείχαν ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας και ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες αποφασίστηκε η κατάθεση την ερχόμενη εβδομάδα νομοσχεδίου που θα προβλέπει νέες ειδικότητες, στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Όσο για τους υπάρχοντες καθηγητές που μπαίνουν στο καθεστώς της διαθεσιμότητας, θα υπάρχει πρόνοια στο πολυνομοσχέδιο ώστε οι περισσότεροι να απορροφηθούν σε διοικητικές θέσεις κυρίως στο υπουργείο Υγείας.

Παράλληλα προτείνεται να ενταχθούν άμεσα σε άλλες θέσεις του Δημοσίου όσοι εκπαιδευτικοί κατέχουν μεταπτυχιακούς, διδακτορικούς τίτλους κλπ.

Η ίδια ρύθμιση θα ισχύσει και για τους περίπου 200 δημοτικούς αστυνομικούς που κατέχουν μεταπτυχιακούς τίτλους.

Οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Αστυνομίας θα απορροφηθούν από την ΕΛ.ΑΣ., όπως έχει δηλώσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, ενώ κάποιοι θα παραμείνουν στους δήμους.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.