.Παραμένουν έξω από τη Βουλή δήμαρχοι και δημοτικοί υπάλληλοι

Έξω από τη Βουλή, όπου συζητείται το πολυνομοσχέδιο, βρίσκονται έως αυτή την ώρα δήμαρχοι και δημοτικοί υπάλληλοι, διαμαρτυρόμενοι για το πολυνομοσχέδιο που θέτει σε διαθεσιμότητα δημοτικούς υπαλλήλους.

Δήμαρχοι και δημοτικοί υπάλληλοι ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί πορεία από την πλατεία Κλαυθμώνος με προορισμό την πλατεία Συντάγματος, συνοδευόμενοι από δημοτικά αυτοκίνητα και μηχανές.

Οι δήμαρχοι επέδωσαν ψήφισμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΚΕΔΕ της προηγούμενης Παρασκευής στον πρόεδρο της Βουλής και τους εκπροσώπους των κομμάτων.

Αυτή την ώρα οι δήμαρχοι-μέλη της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος βρίσκονται συγκεντρωμένοι επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, ενώ οι εργαζόμενοι σε δήμους όλης της χώρας, κυρίως δημοτικοί αστυνομικοί και σχολικοί φύλακες επί της λεωφόρου Αμαλίας. 

Δηλώνουν δε αποφασισμένοι να παραμείνουν ως αργά το βράδυ, οπότε θα ολοκληρωθεί η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Πριν από λίγη ώρα πάντως δόθηκε στην κυκλοφορία το ένα ρεύμα καθόδου προς το κέντρο της λεωφόρου Αμαλίας, ενώ το άλλο παραμένει κλειστό.

Υπενθυμίζεται ότι στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος συλλαλητήριο διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.