.«Μειώνουμε τον ΦΠΑ στην εστίαση από 1η Αυγούστου»

Τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση ανακοίνωσε από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός. Όπως είπε, από 1η Αυγούστου ο ΦΠΑ θα μειωθεί από 23% σε 13%. 

«Από 1η Αυγούστου επιβάλλουμε θετικές αλλαγές. Είναι μήνες τώρα που πήρα πάνω μου αυτή την απόφαση. Είπα ότι θα αυξηθούν αντί να μειωθούν τα έσοδα του κράτους. Δεν το πιστεύουν ακόμη. Όμως, είναι αλήθεια. Σήμερα, αυτά τα πραγματοποιεί η κυβέρνηση.

Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά τα κάνουμε», είπε ο Αντώνης Σαμαράς. Και τόνισε ότι του ξεκαθάρισαν οργανισμοί και καταστηματάρχες ότι με τη μείωση του ΦΠΑ ούτε οι επιχειρήσεις θα κλείσουν αλλά και δουλειές θα υπάρξουν.

«Αν αυτό το πείραμα πετύχει, θα ακολουθήσουν και άλλες μειώσεις δυσβάσταχτων φόρων», πρόσθεσε. Και απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό λέγοντας: «Βασίστηκα σε εσάς, βασίστηκα στο φιλότιμο του Έλληνα. Στο χέρι μας είναι να κερδίσουμε το στοίχημα. Αυτό ήταν πάντα το όνειρό μου για να μην ξαναμπούμε σε αυτά τα ελλείμματα».

Απευθύνθηκε όμως και σε εκείνους που ασχολούνται με την πολιτική λέγοντας: «Θυμίζω ότι μόνο ένα χρόνο βρισκόμαστε στην κυβέρνηση. Γνωρίζουν όλοι πολύ καλά πως έβλεπαν την Ελλάδα πριν από ένα χρόνο και πως την βλέπουν σήμερα. Ήταν από τα πιο δύσκολα εγχειρήματα που υπήρχαν ποτέ να αλλάξουμε την εικόνα. Ας γνωρίζουν ότι κόψαμε τα παλαμάρια. 

Το πλοίο έχει φύγει και πίσω δεν κάνει. Δεν χαλαρώνουμε, θα φθάσουμε ως το τέλος. Δύναμή μας η Ελλάδα του αύριο, η Ελλάδα του αύριο χωρά και τους αντιπάλους μας. Σήμερα έχουμε τα πρώτα χειροπιαστά δείγματα. Πετύχαμε την πρώτη σημαντική μείωση. Πίσω δεν υπάρχει», ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.