.Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα με στόχο να επιτευχθεί μέχρι το Σάββατο συμφωνία

Συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο με την τρόικα επιδιώκει να επιτύχει η κυβέρνηση έως το Σάββατο, ώστε να υπάρχει μια βάση συζήτησης του αναθεωρημένου Μνημονίου και κατ' επέκταση της δόσης των 8,1 δισ. ευρώ στο Eurogroup την προσεχή Δευτέρα, 8 Ιουλίου. 

Αυτό επισήμανε ανώτερο κυβερνητικό στέλεχος που μετέχει στην ευρεία διυπουργική σύσκεψη, στο υπουργείο Οικονομικών, υπό τον υπουργό Γιάννη Στουρνάρα και παρουσία των επικεφαλής της τρόικας. «Η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη και γράφονται τα προαπαιτούμενα, τα οποία θα ενταχθούν στο πολυνομοσχέδιο που επιχειρείται να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή τη Δευτέρα», ανέφερε ο ίδιος παράγοντας.   

Στη συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών, συμμετείχαν έως τώρα, ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός και ο υφυπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και Αντώνης Μπέζας, ο υπουργός και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης και Ασημάκης Παπαγεωργίου και ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου. 

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Υγείας, υπήρξε κατ' αρχήν συμφωνία με την τρόικα για έναν μηχανισμό περικοπής των δαπανών, οι οποίες υπερβαίνουν το μηνιαίο πλαφόν στον ΕΟΠΥΥ, χωρίς όμως να διευκρινισθεί  εάν έχει καλυφθεί πλήρως, έστω και προς το παρόν, η δημοσιονομική «τρύπα» στο ταμείο.  

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.