.Η αιγυπτιακή αντιπολίτευση δεν είναι υπέρ ενός "στρατιωτικού πραξικοπήματος"

Η αιγυπτιακή αντιπολίτευση ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν είναι υπέρ "ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος" και υπογράμμισε ότι το τελεσίγραφο που έθεσε ο στρατός στον ισλαμιστή πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι για την "ικανοποίηση των αιτημάτων του λαού" δε σημαίνει ότι οι στρατιωτικοί θέλουν να διαδραματίσουν έναν πολιτικό ρόλο.

"Εμείς δεν υποστηρίζουμε κανένα στρατιωτικό πραξικόπημα", τονίζει σε ανακοίνωσή του το Μέτωπο Εθνικής Σωτηρίας (FSN), κύριος συνασπισμός της αντιπολίτευσης και υπογραμμίζει ότι "εμπιστεύεται το στρατό όσον αφορά τη δήλωσή του ότι οι στρατιωτικοί δε θέλουν να εμπλακούν με την πολιτική".

Εξάλλου, το γραφείο ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ κάλεσε σήμερα την κυβέρνηση του αιγύπτιου προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι να ακούσει τα αιτήματα του αιγυπτιακού λαού και να συμμετάσχει σε ένα "σοβαρό εθνικό διάλογο" για την εκτόνωση της κρίσης.

Ο Ρούπερτ Κόλβιλ, ο εκπρόσωπος της Υπάτης Αρμοστού του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ναβί Πιλάι, τόνισε ακόμα ότι ο ρόλος του αιγυπτιακού στρατού είναι σημαντικός. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.